У Жидачеві очистили прибережну територію міського озера(ФОТО)

У Жидачеві очистили прибережну територію міського озера(ФОТО)
26 квітня на території навколо озера «Промінь» м.Жидачева відбулася толока, завдяки якій береги міського водоймища стали чистішими, а отже й привабливішими для відпочинку жителів міста. Проведено благоустрій громадського простору – центрального в’їзду до озера.
На ініціативу міського голови Володимира Левка для санітарного прибирання прибережної зони озера сьогодні згуртувалися працівники апарату міської ради та міського виробничого управління комунального господарства.
Учасникам акції вдалося очистити рекреаційні зони водойми від побутових відходів, тари, сухого гілля, використаних автомобільних шин тощо. Найважчим було виймати сміття безпосередньо з води, тому, на жаль, чимало його залишилося плавати в озері. Та попри це, упорядкування берегової частини озера мало добрі результати. Наприклад, вдалося ліквідувати «стихійні сміттєзвалища» тари біля більшості рибальських містків та прибрати засмічені схили до озера від вул. Садової.
Чимало зусиль сьогодні було витрачено й на благоустрій громадського простору - центрального схилу до озера. На впорядкованій території вздовж вимощеної бруківкою доріжки сформовано зелені ділянки, де посіяно різні сорти газонної трави та насіння чорнобривців.

















Джерело: zhydachiv-meriya.lviv.ua

Категорії: Новини Жидачева

26.04.2017 17:24