На Сколівщині зловмисники зі Стрийського району обікрали станцію мобільного зв'язку

На Сколівщині зловмисники зі Стрийського району обікрали станцію мобільного зв'язку
Працівники групи реагування патрульної поліції Сколівського відділення поліції затримали зловмисників, які викрали з об’єкту мобільного зв’язку акумуляторні батареї. Сума заподіяних збитків – понад 42 000 гривень.

В ніч з 21 на 22 квітня четверо чоловіків проникли на огороджену територію станції мобільного зв’язку, який знаходиться в одному з сіл Сколівського району, і викрали звідки вісім акумуляторних батарей.

«Поліцейські затримали зловмисників невдовзі після вчинення злочину. Ними виявилися двоє стриян та двоє мешканціів одного з сіл Стрийського району віком від 25 до 27 років. Вони пересувалися на автомобілях «Мазда 6» та «ВАЗ-2101». Викрадені речі у них вилучено. Зловмисники перевіряються на причетність до вчинення інших злочинів», - розповів начальник Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За рішенням суду 26-річного раніше судимого стриянина взято під варту, трьом його спільникам суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Проводяться досудові слідчі дії.

Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Стрия Новини Сколе

25.04.2017 17:00