У Дрогобичі визначали переможців на трьох автобусних маршрутах

У Дрогобичі визначали переможців на трьох автобусних маршрутах
В понеділок, 24 квітня, в Дрогобицькій райдержадміністрації відбулося чергове засідання конкурсного комітету з визначення переможця конкурсу автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі Дрогобицького району. Голова конкурсного комітету Віталій Скоропад ознайомив присутніх із Розпорядженням районної державної адміністрації від 20 березня 2017 року №73, після чого у присутності членів комісії та запрошених були відкриті конверти з поданими документами. Нагадаємо, що конкурс на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування проводиться відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт» та Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого На засіданні конкурсного комітету визначались переможці на трьох автобусних маршрутахПостановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року за № 1081 (із змінами та доповненнями) в частині, що не суперечить цьому Закону.
Цього разу участь в конкурсі взяли три претенденти-перевізники, зокрема це МКП «Транс-Екіпаж», ПП «Дрогобич-Авто-Транс» та ТзОВ «Канзас».
На конкурс було винесено два об’єкти з перевезення пасажирів. Перший з них включає два маршрути: № 157 Дрогобич АС – Підсухе – Старий Кропивник та № 365 Трускавець АС – Опака ч/з Східницю, другий – один оптимізований маршрут № 111/208 Дрогобич АС – Бистриця Гірська ч/з Східницю (з окремими рейсами до с. Смільна).
Ознайомившись з документами, присутні на засіданні сільські голови висловили свої побажання до якості перевезень на даних маршрутах.
Після цього члени конкурсного комітету в закритому режимі перейшли до визначення переможців. Результати конкурсу будуть оприлюднені в установлені законодавством терміни.

Джерело: drohobych-rda.gov.ua

Категорії: Новини Дрогобича Новини Трускавця

24.04.2017 19:17