Представники державної установи «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» продовжують проводити профорієнтаційну роботу із випускниками шкіл м. Бахмута


Представники державної установи «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» продовжують проводити профорієнтаційну роботу із випускниками шкіл м. Бахмута.

Вказана робота була проведена зі школярами ЗОШ №5, ЗОШ №11, ЗОШ №10 та ЗОШ №24. За згодою завучів шкіл представники відділу по роботі з персоналом провели зустрічі із учнями 11-их класів, агітуючи випускників до вступу в Академію ДПтС України. В ході зустрічей було детально роз’яснено процедуру вступу до академії, перелік необхідних документів, перелік предметів, по яким потрібно здати ЗНО, а також те, що випускники Академії ДПтС України, після закінчення навчання будуть стовідсотково працевлаштовані. Також учням була донесена інформація про те, що в академії створені всі умови для активних занять фізичною культурою, студенти академії мають змогу брати участь в науковій діяльності, займатися творчою самодіяльністю, брати активну участь у соціально – просвітницькому житті міста.

По закінченню зустрічей учні мали можливість задати всі питання, які їх цікавили та отримати вичерпні відповіді.

Старший інспектор із ВСПР

відділу по роботі з персоналом

Бахмутської УВП (№6)

Аліна Ніфталієва

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Артемовска

13.04.2017 13:46