В державній установі "Бахмутська установа виконання покарань (№6)" проведено ознайомлення засуджених до довічного позбавлення волі з "Порядком переведення їх до інших закладів виконання покарань"

В державній установі
13.04.2017 р. в державній установі «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» проведені інформаційні години щодо ознайомлення засуджених до довічного позбавлення волі з наказом Міністерства Юстиції України від 27.02.2017 р. № 680/5 «Про затвердження Положення про визначення особам, засудженим до довічного позбавлення волі та позбавлення волі на певний строк, виду колонії, порядок направлення для відбування покарання осіб, засуджених до довічного позбавлення волі, позбавлення волі на певний строк, арешту й обмеження волі, та їх переведення, Положення про центральну, міжрегіональну комісії та комісію слідчого ізолятора з питань визначення особам, засудженим до довічного позбавлення волі та позбавлення волі на певний строк, виду колонії, порядок направлення для відбування покарання осіб, засуджених до довічного позбавлення волі, позбавлення волі на певний строк, арешту й обмеження волі, та їх переведення».
В зв’язку з набранням чинності цього наказу, співробітниками відділу по контролю за виконанням судових рішень установи надані вичерпні роз’яснення щодо порядку переведення засуджених до довічного позбавлення волі для подальшого відбування покарання без змін умов тримання з однієї виправної колонії до іншої. Кожного засудженого ознайомлено з інформацією, яка має міститися в клопотанні про переведення та переліком документів до нього. А також для інформування рідних та близьких засуджених осіб, у кімнатах побачень, на інформаційних дошках розміщені пам’ятки, які роз’яснюють порядок направлення клопотань з питань направлення засуджених для відбування покарання до місця постійного проживання рідних (близьких).

 N E W S

Відділ по контролю за виконанням судових рішень

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Артемовска

13.04.2017 11:17