Глава УГКЦ: політики поклоняться новій атеїстичній ідеології гендеру

Глава УГКЦ: політики поклоняться новій атеїстичній ідеології гендеру
Глава і Отець УГКЦ Блаженніший Святослав виступив під час проповіді на Архиєрейській Божественній Літургії 9 квітня у свято Входу Господнього в Єрусалим у Патріаршому соборі Воскресіння Христового.

«За кілька днів ми побачимо, як державні мужі й політики будуть бігати по церквах, жодної Літургії до кінця не вислухаючи, до Причастя не приступивши, аби зробити гарну фотографію і гарно показати себе. А пізніше, тут, в Києві, не вагаючись, вони підпишуть будь-який закон, який буде смертним засудом сімейних цінностей. Вони поклоняться новій атеїстичній ідеології гендеру, називаючи її чомусь «європейськими цінностями». Буквально за кілька днів сила політиканів заповнять наші храми і посвячуватимуть паски, але не завагаються за 30 срібняків продати національну українську ідею, аби показати себе новоявленими месіями, а насправді вони є бешкетниками, які руйнують Українську Державу, виступають проти самих засад суспільного державного буття і називають себе патріотами».

 

Джерело: news.guru.ua

Категорії: Новини Львова Новини Стрия Новини Дрогобича Новини Сколе Новини Трускавця Новини Нового Роздолу Новини Жидачева Новини Миколаєва

10.04.2017 12:05