Працівники кадрового апарату Державної установи « Бахмутська установа виконання покарань (№6)» з метою якісного підбору кадрів «презентували умови проходження служби»

Працівники кадрового апарату Державної установи « Бахмутська установа виконання покарань (№6)» з метою якісного підбору кадрів «презентували умови проходження служби»

28 березня 2017 року з метою якісного підбору кадрів представники кадрового апарату Державної установи « Бахмутська установа виконання покарань (№6)» взяли участь у " міні - ярмарку вакансій", організованого співробітниками Бахмутського міського центру зайнятості для населення громади м. Бахмута. На ярмарку вакансій начальник відділу по роботі з персоналом Державної установи « Бахмутська установа виконання покарань (№6)» Тетяна Потапова та старший інспектор з професійної підготовки Кирило Бондарєв мали змогу в черговий раз презентувати умови проходження служби в Державній кримінально – виконавчій службі України, а саме про порядок вступу, умови проходження служби, графік роботи, матеріальне забезпечення, соціальні гарантії та інші пріоритетні аспекти роботи в установі. Особливо вони звернули увагу присутніх на можливість отримання безплатної юридичної освіти у навчальному закладі ДКВС Академії Державної пенітенціарної служби . Зацікавлені особи отримали вичерпні консультації з працевлаштування в найстарішу установу міста. Присутнім були роздані матеріали з контактними телефонами кадрового підрозділу і кольорові листівки з ілюстраціями. Представники установи і надалі будуть приймати участь в подібних заходах , тому що в них бере участь цільова аудиторія - молоді люди, які шукають варіанти працевлаштування або служби у силових структурах Української держави.

Відділу по роботі з персоналом

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Артемовска

30.03.2017 12:56