Керівництво Приазовської виправної колонії, що на Донеччині, взяло участь в ознайомчій екскурсії до Качанівської виправної колонії, що на Харківщині

Керівництво Приазовської виправної колонії, що на Донеччині, взяло участь в ознайомчій екскурсії до Качанівської виправної колонії, що на Харківщині

В рамках програми співпраці, а також обміну досвідом спрямованим на створення ефективної роботи, начальник Приазовської виправної колонії Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації міністерства юстиції (№107) Михайло Хаджинов спільно з директором виробничого підприємства Оленою Макєєвою, здійснили робочу поїздку в Качанівську виправну колонію Північно-Східного МРУВКПП МЮ (№54).
Для гостей провели ознайомчу екскурсію по установі, в ході якої були відвідані всі об’єкти, як на житловій так і на виробничий дільницях, ознайомилися з умовами утримання засуджених, медичним, комунально - побутовим забезпеченням, проведенням поточних ремонтних робіт, несенням служби персоналом установи .
В центрі уваги стояли пріоритетні питання стосовно виробів виготовляє мої продукції на швейному виробництві, організація і функціонування виробничо-господарської діяльності.

Обмін досвідом з колегами, безумовно, має практичну значимість, оскільки дозволяє застосовувати передові напрацювання колег, ділитися власними, знаходити спільне вироблення нових підходів у роботі, та підвищувати ефективність вже розроблених методів і форм.
Зі своєї сторони, ми відзначили професійний підхід керівництва Качанівської ВК (№54), щодо втілення реформ кримінально-виконавчої служби України.
Висловлюємо подяку керівництву Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації міністерства юстиції за надану можливість в набутті досвіду.


Прес-служба Приазовської ВК Південно-Східного МРУВКПП МЮ (№107)

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

29.03.2017 10:06