У школах Стрия провели години військово-патріотичного виховання

У школах Стрия провели години військово-патріотичного виховання
Минулоготижня, з 20 по 24 березня у школах міста Стрия відбулись виховні години військово-патріотичного виховання з учнями 10-х та 11-х класів. Заняття проведені з ініціативи Голови спілки учасників АТО Стрийщини Юрія Драпалюка у СЗШ №6, СЗШ №8, СЗШ №2 та СЗШ №5 ім.В.Стасюка. В інших школах проведення занять сплановано після весняних канікул.

До проведення занять були залучені учасники АТО Юрій Драпалюк, Тарас Горін, Юрій Хан, Андрій Яцульчак, Сергій Марков, які розповіли старшокласникам про мужність, відвагу та непохитність воїнів-побратимів, які на даний час перебувають у зоні АТО.

Бійці АТО показали учням макети різноманітних вибухонебезпечних предметів та боєприпасів, які є в зоні бойових дій (моделі гранат, протипіхотних та протитанкових мін, наголосили на дотриманні техніки безпеки при їх використанні та належних діях при їх виявленні. Під час занять з учнями були проведені тренування на правильність розбирання та складання навчального автомата Калашникова. Зустрічі пройшли у щирій та доброзичливій атмосфері, в учнів було чимало запитань до бійців про їх нагороди, про побутові умови в зоні АТО, забезпечення бійців необхідними речами, про ставлення місцевого населення до воїнів Збройних Сил України.

Джерело: stryi-rada.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

28.03.2017 13:38