На Львівщині можуть відкрити завод із ливарного виробництва

На Львівщині можуть відкрити завод із ливарного виробництва
Можливість відкриття на Львівщині заводу з ливарного виробництва обговорили сьогодні, 28 березня, на зустрічі голова Львівської ОДА Олег Синютка та представники компанії Aluthea. Планується, що новий завод займатиметься литтям алюмінієвих деталей під тиском.

За словами інвесторів, на початку роботи планують встановити три ливарні машини і за наступні 2-3 роки – розшити виробничі потужності, а ще через 5-7 років – подвоїти обсяг вкладених інвестицій.

У розмові Олег Синютка зауважив, що на Львівщині сьогодні формується автомотокластер. «В області вже є п’ять великих підприємств цього напрямку. На найбільшому з них працює близько 6 тисяч, а на найменшому – 2 тисячі осіб», - повідомив він.

Крім того, голова Львівської ОДА акцентував на формуванні у подальшій перспективі кластера з ливарного виробництва на території області.

На завершення Олег Синютка запевнив представників компанії Aluthea, що вони можуть розраховувати на підтримку під час оформлення юридичних документів та на всебічну допомогу в реалізації проекту.

Зазначимо, що компанія Aluthea займається обробкою алюмінію, виробляє широкий спектр простих і складних деталей різної ваги. Виробництво здійснюється у наступних напрямках: гідравліка, освітлення, будівництво, промислове обладнання, енергетика, медицина, автомобільна, залізнична.

Джерело: loda.gov.ua

Категорії: Новини Львова Новини Стрия Новини Дрогобича Новини Бродів Новини Сколе Новини Трускавця Новини Червонограда Новини Нового Роздолу Новини Жидачева Новини Миколаєва

28.03.2017 12:21