На Стрийщині незаконно вилучали земельні ділянки лісового фонду з ДП «Стрийський лісгосп»

На Стрийщині незаконно вилучали земельні ділянки лісового фонду з ДП «Стрийський лісгосп»
Прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за фактом незаконного вилучення земельних ділянок лісового фонду з ДП «Стрийський лісгосп».

Прокуратурою Львівської області зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) за фактом незаконного вилучення з користування ДП «Стрийський лісгосп» частини земельних ділянок з наявними на них лісовими насадженнями.

Вказані земельні ділянки, орієнтовною площею 0,9 га та вартістю понад 300 тис грн були вилучені з численними порушеннями вимог чинного законодавства для подальшої передачі в користування суб’єктам господарювання для розміщення на них будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами. Внаслідок таких дій завдано тяжких наслідків інтересам держави.

На даний час проводиться досудове розслідування, а також триває збір документів з метою пред’явлення позовів про повернення у власність держави вказаних земельних ділянок лісового фонду.

Джерело: lviv.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=204665

Категорії: Новини Стрия

24.03.2017 22:47