Податковою міліцією Донеччини вилучено партію лікеро-горілчаних виробів на суму майже 28 млн гривень

Податковою міліцією Донеччини вилучено партію лікеро-горілчаних виробів на суму майже 28 млн гривень

Головним управлінням ДФС у Донецькій області продовжується проведення комплексу широкомасштабних організаційно-практичних заходів в рамках операції «Акциз-2017» щодо протидії незаконному виготовленню та обігу підакцизних товарів, збільшенню надходжень акцизного податку.

В період з 17.03.2017 по 19.03.2017 співробітниками податкової міліції у Донецькій області спільно з Прокуратурою Донецької області та Об’єднаним штабом Центрального управління Служби безпеки України в районі проведення АТО в рамках оперативного супроводження досудового розслідування кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу України за фактом реалізації незаконно виготовлених алкогольних напоїв, що призвело до отруєння громадянина України, проведено 19 обшуків торгівельних об’єктів та складських приміщень, розташованих на території Донецької області.

За результатами проведених обшуків за місцями виробництва, зберігання та реалізації незаконно виготовленої підакцизної продукції виявлено та вилучено фальсифіковану алкогольну продукцію, а саме: фальсифіковані алкогольні напої у кількості 185 тис. пляшок (15926 дал) на загальну суму 27,2 млн грн, купаж фальсифікованої горілки та коньяку, розлитий у 667 пластикових пляшок об’ємом 5 літрів кожна, всього 330 дал на суму 300 тис. грн, спирт у кількості 5 дал на суму 6,5 тис. грн, грошові кошти у сумі 508,8 тис. грн, 7 системних комп’ютерних блоків, 11 жорстких дисків, 4 ноутбука, 3 печатки та чорнові записи, обладнання, засоби, матеріали, велику кількість ароматичних добавок (концентратів) для виробництва коньяку, тару, сировину та інструкцію для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.

Всього з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів на суму 27,5 млн грн та обладнання на суму 50 тис. гривень.

Слідство триває.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

24.03.2017 13:35