У Стрию розпочато підготовку до ремонтних робіт у школах міста, ДНЗ «Магнолія», житлових будинків, освітлення вулиць

У Стрию розпочато підготовку до ремонтних робіт у школах міста, ДНЗ «Магнолія», житлових будинків, освітлення вулиць
23 березня цього року відбулося засідання виконавчого комітету Стрийської міської ради, яке відкрив і вів міський голова Стрия Роман Шрамов’ят.

Про заходи щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей і учнівської молоді влітку 2017 року доповіла начальник відділу молоді та спорту О.Лесишин.

З інформаціями про надання одноразової грошової допомоги громадянам міста; про оплату енергоносіїв, використаних Громадською Організацією «Спілка учасників АТО Стрийщини» за рахунок коштів міського бюджету на 2017 рік; про надання грошової допомоги з нагоди Великодніх свят виступив начальник управління праці та соціального захисту населення С.Панилик.

Виконком розглянув питання про призначення опікуна дітям, позбавленим батьківського піклування; про надання статусу дитини-сироти малолітнім; про закріплення житлової площі за дитиною-сиротою; про дозволи на обдарування; про видалення сухостійних та аварійних дерев;про взяття на квартирний облік громадян, які потребують покращення житлових умов; про затвердження Порядку присвоєння та зміни поштових адрес об’єктамнерухомого майна в м.Стрию; про чергові призови громадян в м.Стрию на строкову військову службу у 2017 році та інші.

Підсумовуючи засідання міськвиконкому, Р.Шрамов’ят наголосив, що не зважаючи на несприятливі погодні умови, ведуться ремонтні роботи вулиць і тротуарів міста. Також розпочато підготовку до ремонтних робіт у школах міста, ДНЗ «Магнолія», житлових будинків, освітлення вулиць Стрия, ведуться інші роботи.

З розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Джерело: stryi-rada.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

23.03.2017 16:50