Відкрита першість з плавання серед дітей, дорослих та ветеранів Стрийщини

Відкрита першість з плавання серед дітей, дорослих та ветеранів Стрийщини
В суботу, 12 березня, у басейні комплексу «Феєрія розваг» відбулася відкрита першість Стрийщини з плавання серед дітей, дорослих та ветеранів. Змагання відбулись за ініціативи відділу молоді та спорту виконавчого комітету Стрийської міської ради та за сприяння керівництва комплексу “Феєрія розваг”. Учасники змагалися у 7 вікових категоріях на дистанціях 50 і 25 метрів.У змаганнях взяли участь 46 плавців.

У віковій категорії від 12 до 15 років першість вибороли Клімак Максим та Дребот Аліна. У категорії від 19 до 25 років – Стасенко Богдан та Сташевська Віта. У віковій категорії від 26 до 35 років перше місце посів Тимків Микола, а в категорії від 36 до 45 років – Стронціцький Андрій та Тимошенко Ірина. У віковій категорії від 46 до 55 років переможцями стали Комарницький Юрій та Маряк Романа, а в категорії від 56 до 60 років – Сташков Сергій та Бовдур Ірина. Потішив і той факт, що участь у змаганні взяли спортсмени, які представляли вікову категорію від 60 років і старші. В ній перше місце посів Калиниченко Любомир.

Переможці та призери змагання були нагороджені медалями та грамотами відділу молоді та спорту виконавчого комітету Стрийської міської ради.

Джерело: stryi-rada.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

23.03.2017 16:39