У Державній установі «Торецька виправна колонія (№2)», що на Донеччині, попереджено спробу доставки заборонених предметів

У Державній установі «Торецька виправна колонія (№2)»,  що на Донеччині, попереджено спробу доставки заборонених предметів

22 березня 2017 року у Державній установі «Торецька виправна колонія (№ 2)» Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України було попереджено спробу доставки заборонених предметів до установи.
О 16 годині 40 хвилин, під час обходу території ДІЗО/ПКТ на задньому дворі молодшим інспектором відділу нагляду і безпеки прапорщиком вн. сл. П. було знайдено підозрілий згорток та дві пляшки (літрова та півтора літрова), заповнені прозорою рідиною.
За цим фактом була викликана слідчо-оперативна група Торецького відділення Бахмутського відділу Національної поліції у Донецькій області.
При огляді даного згортку співробітниками поліції було виявлено 6 мобільних телефонів і одна купюра НБУ номіналом 50 гривень, при огляді пляшок рідина мала характерний запах спирту.
Дана подія зареєстрована відповідно до чинного законодавства.

 N E W S


Віталій Колбаса
Начальник відділу нагляду і безпеки
Торецької виправної колонії
Південно-Східного МУ ВКПП МЮ (№ 2)

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости

23.03.2017 11:08