У Стрийському районі у ДТП травмувалася дівчинка-велосипедист

У Стрийському районі у ДТП травмувалася дівчинка-велосипедист
Як повідомляє Olga Martsinyuk у Facebook, дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої потерпіла неповнолітня дівчинка-велосипедист отримала травми, сталася 18 березня на автодорозі «Стрий-Дрогобич» поблизу с. Райлів, Стрийського району.
До Стрийського відділу поліції 18 березня о 11.45 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі «Стрий-Дрогобич» вчинено наїзд на велосипедиста.
Як становили правоохоронці, водій автомобіля «Пежо 306», 21-річний мешканець м.Стебник, скоїв наїзд на велосипедиста – 15-річну мешканку Дрогобича.
Каретою «швидкої» потерпілу було доставлено до реанімаційного відділення Стрийської райлікарні з діагнозом: «перелом основи черепа, забій головного мозку, перелом шийного хребця, перелом грудного відділу хребта».
За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією - ч. 1 т. 286 ( Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП пригоди.
Проводиться досудове розслідування.
Світлина від Olga Martsinyuk.

Джерело: news.guru.ua

Категорії: Новини Стрия Новини Дрогобича

20.03.2017 14:17