В Державній установі «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» пройшли святкові заходи приурочені Міжнародному жіночому дню – 8 Березня

 В Державній установі «Бахмутська установа виконання покарань (№6)»  пройшли святкові заходи приурочені Міжнародному жіночому дню – 8 Березня

07 та 08 березня 2017 року в Державній установі «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» пройшли святкові заходи з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 Березня.
Неповнолітні вітали вчителів Бахмутської вечірньої (змінної) школи № 1 власноруч написаними віршами та подарували святкову стін газету. За участю провідного психолога Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірина Ярош були підведені підсумки конкурсу малюнків на тему: «Моя матуся – найкраща в світі!». Щирість та вдячність до матерів нікого не залишила байдужим, тому всі малюнки були визнані найкращими.
Долучилися до привітань в ці дні і засуджені чоловіки відділення соціально-психологічної служби, які власноруч організували концертну програму для засуджених жінок: співали пісні та грали на музичних інструментах. Дарунком для жінок став спечений фруктовий пиріг, який засуджені приготували спеціально до свята. 

 N E W S

 N E W S

Заступник начальника СВПР
Бахмутської установи виконання покарань (№6)
майор внутрішньої служби
Євген Динник

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Артемовска

09.03.2017 10:05