В державній установі «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» жінок поздоровили з наступаючим святом 8-го березня


Напередодні Міжнародного жіночого дня 8-го березня, адміністрація Бахмутської установи виконання покарань при сприянні профспілки, привітала працюючих жінок з цим світлим, весняним, жіночним святом та подарувала символічні подарунки.
На сьогоднішній день – це мабуть, саме ніжне та квітуче свято, наступає пора пробудження природи від довгого зимового сна: сонце починає потроху топити кригу, небо заполоняють легкі весняні кольори – все це для того, аби дарувати нашим прекрасним жінкам, радість та щастя.
У всі часи жінка була та продовжує залишатися головним прикладом добра, віри, любові та працюючі в установі жінки доводять, що здатні на подвиги і на іншому фронті, беручи на себе «не жіночі» обов’язки військовослужбовців. Тому не зайвий раз хочеться побажати нашим жінкам любові, терпіння та справжнього жіночого щастя.
Від усієї душі поздоровив жінок, які працюють в установі, виконуючий обов’язки начальника державної установи «Бахмутської установи виконання покарань (№6) Микола Люлін та побажав їм міцного здоров’я, терпіння, бадьорості духу, лише світлих безхмарних днів та безмежного щастя.
Зі святом Вас, наші любі жінки!



Старший інспектор із ВСПР
відділу по роботі з персоналом
Бахмутської УВП (№6)
Аліна Ніфталієва

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Артемовска

07.03.2017 13:11