До Стрия завітала нардеп Надія Савченко (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 4 березня, Надія Савченко спілкувалася зі стриянами. Зустріч відбулася на майдані Незалежності, біля пам’ятника «Будителям». На народного депутата України очікувало не багато людей, до кінця зустрічі глядачів трохи побільшало. Надію Савченко супроводжувала її сестра Віра.

Не всі стрияни зустрічали сестер привітно й слухали уважно. Молоді хлопці під керівництвом активіста Михайла Алєксєєва вигукували ганьба, а згодом за спиною виступаючої розгорнули плакат. У якусь мить спалахнула штовханина між опонентами та прихильниками Надії Савченко, та своїм командирським голосом лекторці вдалося припинити сутичку. Зустріч супроводжувалася то вигуками ганьба, то підтримкою для Надії.

Головним меседжем Надії Савченко була тотальна критика діючої влади, однак й виборів вона не хоче. Під час зустрічі йшлося про якусь програму, яка передбачає зміну діючої системи. Щоб її представити депутатка передала слово Теодору Дяківу, виступ якого обірвали опоненти. Далі Надія продовжувала сама й відповідала на питання, а уже як справжній політик – розмито й завуальвано. Тож справжню позицію щодо певних питань за красивими фразами розпізнати не вдалося. Після годинної розмови Надія Савченко попрямувала в Дрогобич.

Нагадаємо інформація про приїзд Надії Савченко була розповсюджена по місту позавчора. У соціальних мережах через те почали бурхливо обговорювати цю зустріч, та планувати зустріти нардепа яйцями та зеленкою, але як бачимо таких дій на зустрічі не відбулося.


 











Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Стрия Новини Дрогобича

04.03.2017 13:21