У Стрию створять відділ державного архітектурно-будівельного контролю

У Стрию створять відділ державного архітектурно-будівельного контролю
28 лютого 2017 року дев’ята сесія Стрийської міської ради під головуванням міського голови Стрия Романа Шрамов’ята продовжила свою роботу.

До слова попросився голова Спілки ветеранів АТО Стрийщини Ю.Драпалюк, який прийшов до сесійної зали разом зі своїми побратимами.

- Спілка ветеранів АТО Стрийщини занепокоєна подіями, які відбувалися у сесійній залі 16 лютого цього року, - сказав Ю.Драпалюк, - Обговоривши на своїх зборах поведінку осіб, які вчинили побиття людей, заявляємо, що обурені їхніми діями. Сесійна зала – це не місце для з’ясування стосунків між політичними силами. У майбутньому залишаємо за собою право бути присутніми на сесіях Стрийської міської ради. Звертаємося до правоохоронних органів вияснити імена замовників та організаторів цих подій і наказати їх. А ви, громадські активісти, наберіться мужності і назвіть прізвища замовників. Звертаємося до депутатів Стрийської міської ради: ви повинні керуватися інтересами громади, яка вас обрала. Пам’ятайте про це.



З доповіддю про виконання міського бюджету за 2016 рік та про внесення змін до показників міського бюджету м.Стрия на 2017 рік виступила начальник фінансового управління Л.Коваль.

З інформацією про створення відділу державного архітектурно-будівельного контролю у м.Стрию та затвердження його положення виступила керуючий справами міськвиконкому О.Затварницька.

Перший заступник міського голови Стрия Р.Маланій доповів про виконання Програми благоустрою м.Стрия за 2016 рік та затвердження Програми благоустрою м.Стрия на 2017 рік; про виконання Програми «Природоохоронних заходів міського значення за 2016 рік» та затвердження аналогічної Програми на 2017 рік; про виконання Програми «Підготовка земельної ділянки для учасників АТО в районі «Дуброва», «Помірки» в м.Стрию та затвердження програми «Підготовка земельної ділянки в районі вулиць запорізької Січі, Павла Гадяка, Павла Бабія, Володимира Василевського для виділення учасникам АТО» інші.

Про виконання ряду міських Програм за 2016 рік та затвердження Програм «Підприємства житлово-комунального господарства», «Водопровідно-каналізаційне господарство», «Капітальний ремонт житлового фонду» виступив заступник міського голови І.Стецик.
[Друге засідання ІХ сесії Стрийської міської ради VII демократичного скликання 28.02.2017]

Начальник управління праці та соціального захисту населення проінформував про виконання комплексної Програми «Соціальний захист та підтримка незахищених категорій населення за 2016 рік» та затвердження аналогічної Програми на 2017 рік; про виконання Програми «Фінансова підтримка громадських організацій інвалідів, ветеранів, учасників війни та інших громадських організацій за 2016 рік» та затвердження такої Програми на 2017 рік; про виконання Комплексної програми «Підтримка учасників АТО та членів їх сімей-жителів м.Стрий за 2016 рік»; про затвердження Комплексної Програми «Підтримка учасників АТО та членів їх сімей-жителів м.Стрия на 2017 рік» та про надання матеріальної допомоги на лікування.

На сесії розглянуто виконання Програми зайнятості населення м.Стрия у 2016 році, а також Програм «Духовність рятує світ», «Доступні якісні ліки», «Підтримка видавництва книг, інформаційних видань, брошур» інші у 2016 році та затвердження аналогічних Програм у 2017 році. Розглянуто питання «Про встановлення системи відеоспостереження для охорони громадського правопорядку у м.Стрию»; затвердження міської Програми створення бази даних об’єктів нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки м. Стрия на 2017 рік; про виконання «Цільової програми розвитку цивільного захисту міста Стрия Львівської області на 2016 – 2020 роки» за 2016 рік»; про виплату міської стипендії провідним спортсменам; про оголошення 2017 року в м.Стрию роком Першої Української Національної Революції, інші питання.

Із зверненням до Президента України та депутатів Верховної Ради України щодо недопущення широких торгівельних зв’язків з окупованими територіями виступив депутат В.Лоїш.

Депутат міськради Р.Бурак оприлюднила звернення до Президента України та депутатів Верховної Ради Українипро недопущення скасування мараторію на продаж землі сільськогосподарського призначення.

У різному виступили депутати Стрийської міської ради О.Филик, Р.Готь, П.Курітник, а також Ю.Драпалюк, А.Лесько, М.Кміть та інші.

З розглянутих питань прийнято відповідні рішення.

Джерело: stryi-rada.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

01.03.2017 15:51