Мешканців Стрийщини активно залучатимуть до прибирання перед Великоднем

Мешканців Стрийщини активно залучатимуть до прибирання перед Великоднем
Під керівництвом голови Стрийської районної державної адміністрації Василя Зубрицького сьогодні, 27 лютого, відбулася щотижнева оперативна нарада за участю першого заступника голови та заступника голови райдержадміністрації, керівника апарату РДА, начальників структурних підрозділів, установ та організацій району, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період. Зокрема заступники голови райдержадміністрації Любомир Кащук та Оксана Мелень інформували про проведення низки комісій та робіт, запланованих на березень.
У ході наради керівник району окремо зупинився на темі благоустрою в районі і наголосив на тому, щоб, не чекаючи наближення Великодніх свят, розпочинати прибирання населених пунктів, придорожніх смуг та активно залучати до цього процесу громадськість Стрийщини. Окрему увагу Василь Зубрицький доручив приділити питанню обстеженню умов дітей, які опинились у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку служби у справах дітей райдержадміністрації. Крім того, дав доручення мобілізувати роботу з питання погашення заборгованості по сплаті земельного податку ДП «Аеропорт Львів-2» Грабовецької ОТГ.
Далі голова райдержадміністрації заслухав керівників структурних підрозділів про стан справ і плани на тиждень у підпорядкованих їм підрозділах. В рамках контролю протокольних доручень порушили питання про виконання завдань, поставлених на попередній нараді. На завершення очільник району побажав усім вдалого робочого тижня.

Джерело: stryi-rda.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

27.02.2017 19:18