В рамках Меморіалу Ернеста Юста, «Скала U-17» з Моршина перемогла «Леоні» з Нежухова(ВІДЕО)

В рамках Меморіалу Ернеста Юста, «Скала U-17» з Моршина перемогла «Леоні» з Нежухова(ВІДЕО)
26 лютого свій матч плей-офф у рамках XVIII Меморіалу заслуженого тренера України Ернеста Юста провели й 17-річні

«Скала U-17» (Моршин) – «Леоні» (Нежухів) - 3:0 (1:0)

26 лютого 2017 року. 13 год. с. Довге. Навчально-тренувальна база ФК «Скала». 3 градуси. Арбітр: Ярослав Леськів (Миколаїв). Асистенти арбітра: Марта Літинська (Львів) та Остап Петріца (Миколаїв).

«Скала» U-17: 12. Роман Герич, 5. Валентин Білінський (18. Павло Табачинський, 80), 69. Ярослав Анніч, 25. Кирило Лисенко, 49. Ярослав Миронюк (8. Роман Михайленко, 85), 2. Богдан Векляк-к., 99. Артур Відерський (6. Юрій Лучко, 87), 24. Святослав Мельник (3. Микола Тишкун, 46), 11. Микита Фомін (19. Роберт Якоб, 60), 77. Ігор Королевич (7. Едуард Волков, 72), 9. Михайло Лукач (16. Олексій Дяченко, 80).

Тренери – Олег Лутков та Анатолій Петрик.

Голи: Михайло Лукач (23), Роберт Якоб (65), Едуард Волков (74).

Лише напередодні з`ясувалося, що першоліговий ФК «Тернопіль» надіслав на адресу Федерації футболу Львівської області, яка є організатором Меморіалу Юста, листа у якому повідомляє шо знімається із турніру. Тому довелося терміново знайти заміну тернополянам. Вибір впав на нежухівський «Леоні», який у груповому турнірі групи XIII посів третє місце в групі, поступившись лише за додатковими показниками ФК «Прикарпаття» (Старий Самбір), який фінішував другим, маючи абсолютно однакові показники з «Леоні».

Отож, замість першолігового ФК «Тернопіль» 17-річним вихованцям Академії футболу «Скала» в матчі 1/16 фіналу Меморіалу Ернеста Юста протистояла команда, яка виступає в третій лізі обласної першості, де торік закінчила сезон на четвертій сходинці. Як показав сам поєдинок, команді з Нежухова не вдалося гідно протистояти юнакам «Скали», підсиленим воротарем Романом Геричем та оборонцями Богданом Векляком та Святославом Мельником, які торік виступали за юніорську команду в чемпіонаті України серед 19-річних. Та й голкіперу «Скали» нині лише двадцять років…

Відкрили рахунок господарі на 23-й хвилині. Ігор Королевич чудовою вертикальною передачею вивів на удар на лівому фланзі Михайла Лукача і наш центрфорвард в один дотик переправив круглого у ворота.

Два інші голи відбулися вже після перерви. Треба сказати, що другу половину зустрічі юні моршинці провели краще за першу 45-хвилинку. Тому голів могло бути й більше. Рахунок подвоїв Роберт Якоб на 65-й хвилині, якому залишалося лише замкнути прострільну передачу Миколи Тишкуна, після того, як той перехопивши круглого на своїй половині, пройшов пів-поля і віддав передачу на Якоба, що мчав паралельним курсом.

А остаточну крапку поставив ще один гравець, що вийшов на заміну, причому для Едуарда Волкова це була перша зустріч з м`ячем після виходу на заміну хвилиною перед цим. Гол вийшов типово британським. На правому фланзі гравці «Леоні» порушили правила. Стандарт виконував Богдан Векляк, який навісив у центр штрафного майданчика, де Волков у високому стрибку головою поцілив у ліву «дев`ятку». Красивий гол…

Після цієї перемоги, юнаки «Скали» чекають на наступного суперника тепер на стадії 1/8 фіналу. Хто це буде і коли відбудеться сам поєдинок, дізнаємося у понеділок, 27 лютого, після жеребкування, яке відбудеться у приміщенні обласної Федерації футболу. Про підсумки жеребкування ми повідомило на нашому сайті вже завтра.


Джерело: fcskala.com

Категорії: Новини Львова Новини Стрия Новини Миколаєва

27.02.2017 10:25