Стрийський ОМВК проводить відбір громадян на військову службу за контрактом

Стрийський ОМВК проводить відбір громадян на військову службу за контрактом
Стрийський об’єднаний міський військовий комісаріат Львівської області проводить відбір громадян призовного віку та військовозобов’язаних віком від 18 до 60 років на військову службу за контрактом у Збройні Сили України на посади рядового, сержантського та старшинського складу. За працівниками, призваними на строкову військову службу, військову службу за призовом осіб офіцерського складу, військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, або прийнятим на військову службу за контрактом, у т. ч. шляхом укладення нового контракту на проходження військової служби, під час дії особливого періоду на строк до його закінчення, або до дня фактичного звільнення, зберігаються місце роботи, посада і середній заробіток на підприємстві, установі, організації, фермерському господарстві, сільськогосподарському виробничому кооперативі незалежно від підпорядкування та форми власності і у фізичних осіб – підприємців, у яких вони працювали на час призову.

Гарантоване грошове забезпечення у розмірі від 7 до 10 тис. грн.

Грошове забезпечення з квітня 2017 року від 10 тис. грн. і вище.

Пільги та соціальні гарантії для військовослужбовців, які проходять військову службу,:

1. Отримання житла за рахунок держави.

2. Речове забезпечення відповідно до визначених норм.

3.Використання щорічної основної відпустки із збереженням грошового, матеріального забезпечення та грошової допомоги на оздоровлення у розмірі місячного грошового забезпечення.

4. Забезпечення військовослужбовців за контрактом безкоштовними обідами у робочі дні (або за бажанням грошовою компенсацією).

5. Безоплатна кваліфікована медична допомога у військово-медичних закладах охорони здоров’я.

Для отримання більш детальної інформації звертатись за адресою: м. Стрий, вул. Нижанківського, 6. Військовий комісаріат, тел. 5-31-23.

Джерело: stryi-rda.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

23.02.2017 18:28