На Золочівщині виявили 5-річного хлопчика, котрий живе в жахливих умовах (ФОТО)

На Золочівщині виявили 5-річного хлопчика, котрий живе в жахливих умовах (ФОТО)
Працівники ювенальної превенції Золочівського відділу поліції спільно із представниками служби у справах дітей Золочівської райдержадміністрації провели рейд щодо виявлення дітей, які залишились без догляду дорослих, а також сімей, в яких батьки неналежно виконують свої обов’язки.

Під час проведення перевірки в одному із сіл Золочівського району було виявлено сімейну пару, яка неналежно доглядає та виховує свого 5-річного сина. Батьки дитини зловживають спиртними напоями, не забезпечують хлопчика належними продуктами харчування та іншими необхідними предметами. У будинку, де проживає сім’я, умови незадовільні – в кімнатах безлад та антисанітарія.

Сімейна пара окрім 5-річного хлопчика має ще трьох неповнолітніх дітей, яких декілька років тому, за згодою матері, було вилучено із сім’ї та поміщено в дитячий будинок.

На 37-річну матір дитини складено адміністративний протокол за ч.2 ст.184 (ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов'язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Правопорушниці загрожує штраф – від двох до чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. З жінкою правоохоронці також провели профілактичну бесіду.








Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новости Новини Львова Новини Стрия Новини Дрогобича Новости Хуста Новини Сколе Новини Трускавця Новини Нового Роздолу Новини Жидачева Новини Миколаєва

21.02.2017 11:09