У Пустомитівському районі розшукали викрадений автомобіль та затримали угонщиків (ФОТО)

У Пустомитівському районі розшукали викрадений автомобіль та затримали угонщиків (ФОТО)
Зловмисники затримані, їм загрожує покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

У Пустомитівське відділення поліції 18 лютого близько 13.00 з заявою про автовикрадення звернувся 20-річний мешканець Пустомитівського району. Чоловік повідомив, що вночі у селі Зимна Вода було викрадено його автомобіль ВАЗ-2103.

«Працівники груп реагування патрульної поліції Пустомитівського відділення поліції, отримавши орієнтування на викрадений автомобіль, перекрили ймовірні напрямки руху та невдовзі виявили авто у селі Суховоля. Встановлено, що до автовикрадення причетні 28-річний мешканець села Суховоля та мешканець Зимної Води віком 23 роки», - повідомив заступник начальника Пустомитівського відділення поліції старший лейтенант поліції Ігор Маковський.

Наразі зловмисники затримані в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої. Проводиться досудове розслідування.





Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новости Новини Львова Новини Стрия Новини Дрогобича Новости Хуста Новини Сколе Новини Трускавця Новини Нового Роздолу Новини Жидачева Новини Миколаєва

20.02.2017 11:45