У Миколаївському районі під час крадіжки з церкви затримали двох зловмисників

У Миколаївському районі під час крадіжки з церкви затримали двох зловмисників
Працівники групи реагування патрульної поліції Миколаївського відділення поліції затримали двох раніше судимих чоловіків, котрі намагались обікрасти церкву та викрали особисті речі з автомобіля священника.

У селі Розвадів 23 січня близько другої години ночі працівники групи реагування Миколаївського відділу поліції спільно з оперативниками затримали двох зловмисників, котрі проникли у місцеву церкву з метою скоєння крадіжки.

«Ми встановили особи зловмисників. Це місцеві мешканці віком 51 та 52 роки, раніше судимі за скоєння крадіжок. Перед тим як вдертись у церкву, вони розбили вікно у автомобілі священника, який був запаркований поблизу та викрали з машини його особисті речі. Далі вони зламали вхідні двері у церкву і, коли ламали другі двері, їх і затримали поліцейські. Зараз вони затримані в порядку ст.209 КПК України, скоро суд визначить для них міру запобіжного заходу», - розповів начальник Миколаївського відділення поліції підполковник поліції Віталій Фецинець.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Правоохоронці перевіряють причетність зловмисників до скоєння інших злочинів, проводиться досудове розслідування.

Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Миколаєва

24.01.2017 18:09