У Яворівському районі чоловік смертельно поранив товариша

У Яворівському районі чоловік смертельно поранив товариша
Як попередньо встановили працівники Яворівського відділу поліції, чоловіки розпивали спиртні напої, між ними виник конфлікт, під час якого господар помешкання схопив кухоннй ніж і завдав своєму гостеві кілька ударів у шию та груди.

В Яворівський відділ поліції 21 січня близько сьомої вечора надійшло повідомлення від 38-річного мешканця одного з сіл району. Чоловік повідомив, що в житловому будинку його односельця виявлено тіло чоловіка без ознак життя.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці попередньо встановили, що 21 січня близько 13.00 63-річний мешканець Новояворівська прийшов в гості до 50-річного мешканця одного з сіл району. Чоловіки разом розпивали спиртні напої. Раптово між ними виник конфлікт, під час якого господар помешкання схопив кухонний ніж і завдав своєму гостеві кілька ударів в шию та грудну клітку. Від отриманих травм чоловік помер.

З місця події правоохоронці вилучили ніж зі слідами крові та інші речові докази.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне убивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Зловмисника затримано згідно ст.208 КПК України та оголошено про підозру. Невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу.

Призначено експертизи. Проводиться досудове розслідування.

Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Львова Новини Стрия Новини Дрогобича Новини Бродів Новини Сколе Новини Трускавця Новини Червонограда Новини Нового Роздолу Новини Жидачева Новини Миколаєва

23.01.2017 15:34