На трасі «Київ-Чоп» у дорожньо-транспортній пригоді травмовано шестеро осіб

На трасі «Київ-Чоп» у дорожньо-транспортній пригоді травмовано шестеро осіб
На трасі «Київ-Чоп» зіткнулись два легковики, вантажівка та мікроавтобус.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 9 січня близько 13.00 на автодорозі «Київ-Чоп» біля села Деревач Пустомитівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля ВАЗ-2170, 30-річний мешканець міста Рівне, під час обгону не впорався з керуванням та зіткнувся з вантажівкою МАН, якою керував 29-річний мешканець Закарпаття. Після удару «Жигулі» зіткнулись з мікроавтобусом «Фіат Скудо», за кермом якого перебував 40-річний громадянин Республіки Білорусь, а «Фіат» у свою чергу зіткнувся зі «Шкодою Октавія», якою керував 45-річний львів’янин.

Внаслідок ДТП травмовані водій «Жигулів», а також водій «Фіата» та його четверо пасажирів, з яких двоє дітей віком 9 та 12 років. Усі пасажири мікроавтобуса також є громадянами Білорусі. Усі потерпілі після надання медичної допомоги були відпущені.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження, проводяться слідчі дії.

Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Львова Новини Стрия Новини Дрогобича Новости Хуста Новини Сколе Новини Трускавця Новини Нового Роздолу Новини Жидачева Новини Миколаєва

10.01.2017 14:31