У Львові евакуйовали 10 людей із палаючого житлового будинку ( ВІДЕО,ФОТО)

У Львові евакуйовали 10 людей із палаючого житлового будинку ( ВІДЕО,ФОТО)
8 грудня о 16:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львів по вул. Валова, 16. Пожежа виникла в квартирі на другому поверсі чотирьохповерхового житлового будинку.

До місця події оперативно прибули рятувальники із державних пожежно-рятувальних частин №1, №2, №3, №4 та №30 міста Львова. На момент прибуття вогнеборців у квартирі горіла підлога.

Через щільне задимлення вся сходова клітина житлового будинку була заповнена токсичними продуктами горіння, то ж рятувальниками паралельно з ліквідацією загоряння проводились роботи з евакуації мешканців будинку. Всього евакуйовано 10 людей.

Складність гасіння пожежі полягала у тому, що вогонь із квартири поширився дерев'яними конструкціями будинку та заполонив міжповерхові пустоти. Вогонь і дим також поширювалися вентиляційною шахтою будинку. Це сталою причиною виникнення пожежі у сусідніх квартирах та на горищі.

О 17:21 вогнеборцям вдалось локалізувати та о 20:23 повністю ліквідувати пожежу в складі 6-х ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено дерев’яні конструкції даху, перекриття між 2-3-4 поверхами та горищем на загальній площі 50 кв.м. З чотирьох квартир, тимчасово, відселено 10 мешканців в хостел, в зв’язку з тим, що в будинку відсутнє енерго-, газо- та водопостачання.

До ліквідації займання залучалось 7 одиниць спецтехніки та 28 чоловік особового складу.

Попередня ймовірна причина виникнення займання - порушення правил пожежної безпеки під час експлутації пічного опалення.




Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Львова

09.12.2016 11:36