Підприємцям Львівщини пропонують розвивати ділове партнерство у Фінляндії

Підприємцям Львівщини пропонують розвивати ділове партнерство у Фінляндії
Підприємцям Львівщини пропонують скористатись можливістю пошуку ділових партнерів за допомогою безкоштовної послуги "Matchmaking". Насамперед, йдеться про партнерство із фінськими компаніями, а також інших країн, що розвиваються. Ця послуга функціонує у рамках фінської програми ділового партнерства "Finnpartnership" (Finnish Business Partnership Programme).

Про це повідомив керівник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис.

Управляє зазначеною програмою Фонд венчурного фінансування "Finnfund" від імені Міністерства закордонних справ Фінляндської Республіки. Власне "Finnfund" надає консультаційні послуги та фінансову підтримку на реалізацію проектів у країнах, що розвиваються.

"За допомогою зазначеної послуги компанії отримують можливість встановити бізнес-зв'язки, відкрити нові можливості співпраці і представити свої проекти для залучення бізнес-партнерів. – говорить Роман Матис. - Метою програми є стимулювання інвестицій і налагодження довгострокових ділових партнерських відносин між країною, що розвивається, та Фінляндією".

Для участі у програмі "Finnpartnership" необхідно пройти процес реєстрації, заповнивши англійською мовою відповідний реєстраційний бланк та надіслати його на адресу: matchmaking@finnpartnership.fi.

Після подачі заявки "Finnpartnership" ухвалюватиме рішення щодо відповідності наведених у ній даних цілям і завданням програми. У разі позитивного розгляду, інформація про компанію буде розміщена на веб-сторінці "Finnpartnership" у розділі "Partner Search".

Детальніше про програму «Finnpartnership» можна дізнатися – тут.

Джерело: loda.gov.ua

Категорії: Новини Львова Новини Стрия Новини Дрогобича Новости Хуста Новини Сколе Новини Трускавця Новини Нового Роздолу Новини Жидачева Новини Миколаєва

07.12.2016 12:28