У Стрию відбулась щотижнева нарада під керівництвом голови райдержадміністрації

У Стрию відбулась щотижнева нарада під керівництвом голови райдержадміністрації
Під керівництвом голови Стрийської районної державної адміністрації Василя Зубрицького, сьогодні, 24 жовтня, відбулася щотижнева нарада за участю першого заступника та заступника голови райдержадміністрації Любомира Кащука та Оксани Мелень, керівника апарату РДА Юрія Вільшинського, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ і організацій району. У ході наради підбито підсумки за попередній тиждень та окреслено першочергові питання, що заплановані на поточний робочий тиждень. Керівник району коротко нагадав про події минулого тижня, зокрема зазначив, що відбулась сесія Стрийської районної ради, на якій було прийнято низку важливих рішень для належного забезпечення життєдіяльності району, та підсумкова нарада при голові Львівської ОДА, на якій оприлюднена рейтингова оцінка соціально-економічного розвитку районів Львівщини. Василь Зубрицький подякував за належну підготовку до сесії районної ради та проведену роботу за показниками рейтингової оцінки, де загалом Стрийський район зайняв третє місце.

Далі голова райдержадміністрації перейшов до актуальних питань з життя району, які стосувалися ремонту доріг, призову громадян на строкову військову службу до ЗСУ, а також економіки, соціальної сфери - медицини, культури, освіти тощо. Він додав, що, наскільки це дозволяють погодні умови, проводиться робота з асфальтування доріг Стрий-Меденичі, Любинці-Хромогорб, Підгірці-Загірне (через Комарів), а також у Верчанах. Окрему увагу було приділено питанню щодо виконання планових завдань з призову громадян на військову строкову службу у ЗСУ, де голова райдержадміністрації дав доручення керівникам районних структур центральних органів виконавчої влади взяти на контроль організацію призову громадян на військову строкову службу та особисто інформувати про проведену роботу. Важливо також були порушені питання, що стосуються формування бюджету, освоєння коштів усіма розпорядниками бюджетних коштів, подачі електронних декларацій, підготовка проектів до участі в обласному конкурсі мікропроектів та у конкурсі на фінансування з Державного фонду регіонального розвитку, формування інвестиційних програм та ін.

Також під час наради перший заступник та заступник голови РДА Любомир Кащук та Оксана Мелень зосередили свою увагу на проведенні цього тижня низки нарад, робочих зустрічей та заходів. Зокрема йшла мова про розширену нараду із сільськими головами, зустріч комісії з легалізації та виплати зарплат, засідання комісій з книговидання та прав дитини, заходи з нагоди річниці проголошення ЗУНРу та від дня народження композитора Філарета Колесси тощо. У ході наради кожен керівник структурного підрозділу інформував очільника району про стан справ у підпорядкованій їм галузі, про завдання та плани роботи на поточний тиждень. Інформацію кожного з доповідачів взято до уваги. Проаналізувавши роботу та визначивши основні пріоритетні завдання, Василь Зубрицький дав відповідні доручення та визначив терміни їх виконання.

Джерело: stryi-rda.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

24.10.2016 17:20