У Стрию пройде VII-ий Великий Карпатський Ярмарок-Фестиваль СТРИЙ-ОРГАНІК-ФЕСТ

У Стрию пройде VII-ий Великий Карпатський Ярмарок-Фестиваль СТРИЙ-ОРГАНІК-ФЕСТ
У Стрию 28 жовтня – 30 жовтня пройде VII-ий Великий Карпатський Ярмарок-Фестиваль СТРИЙ-ОРГАНІК-ФЕСТ, осінь-2016.
Кооператив здорового харчування "ВІРА" у рамках Стрийської кооперативної ініціативи за участі кредитної спілки "Вигода", фонду громад "РІДНЯ", велоклубу "Стрий-Ровер-Сіті" у рамках відзначення 150 ліття від дня народження Митрополита Андрея Шептицького та 24 річниці створення кредитної спілки "Вигода" (першої в Україні відродженої кооперативної фінансової установи) продовжує традиційні стрийські ярмарки-фестивалі виробників органічної продукції, автентичних виробників з Карпат СТРИЙ-ОРГАНІК-ФЕСТ, який проходить два рази на рік - літом і восени.

Головна мета: розвиток економічної самоорганізації українців через кооперацію, солідарну працю, органічне виробництво, популяризацію автентичного карпатського господарства, що дасть можливість постачати споживачам здорову органічну продукцію, яка стане запорукою доброго здоров'я та покращуватиме якість життя українців у містах та селах.

Формат: фестиваль-ярмарка виробників оргпродукції та автентичних виробників із Карпат.

Учасники: жителі та гості м.Стрия та Стрийщини, м.Моршина, м.Трускавця, м.Львова та інших регіонів.

Традиційно проходить два рази на рік - літо - друга пятниця,субота, неділя червня, осінь - остання пятниця, субота, неділа жовтня. Це надзвичайно цікавий ярмарок-фестиваль, який головну увагу концентрує на виробниках оргпродукції, автентичних продуктах із Карпат. У рамках фесту проводиться завжди практичні конференції із економічної самоорганізації, агробізнесу на селі "Мільйоні з гектара" Форум економічної самоорганізації, який залучає всіх зацікавлених осіб та структур, які працюють у цьому напрямку, а це розвиток кооперації, розвиток громад, ефективні економічні моделі співпраці пересічних українців, світовий досвід, включає також енергозбереження, розвиток ОСББ, ефективні форми спільного використання земельних ресурсів, фонди громад - інструменти саморозвитку громад. Програма кожного Фесту є різноманітною і дозволяє всім бажаючим реалізувати свої ініціативи, показати себе громаді.



Джерело: news.guru.ua

Категорії: Новини Львова Новини Стрия Новини Дрогобича Новини Сколе Новини Трускавця Новини Нового Роздолу Новини Жидачева Новини Миколаєва

24.10.2016 12:02