На Стрийщині пройшла зустріч влади і колективу КЗ ЛОР «Підгірцівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ст.»

На Стрийщині пройшла зустріч влади і колективу КЗ ЛОР «Підгірцівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ст.»
З нагоди Дня усиновлення та напередодні професійного свята – Дня працівників освіти, 30 вересня заступник голови Стрийської райдержадміністрації Оксана Мелень з робочою поїздкою побувала у КЗ ЛОР «Підгірцівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ст.». Тепло, зворушливо і по-родинному затишно – саме у такій атмосфері добра й невимушеності проходила зустріч представника районної влади із шкільним та педагогічним колективами цього закладу. Від імені голови Стрийської райдержадміністрації та від себе особисто Оксана Мелень привітала освітян школи-інтернату з професійним святом та мала нагоду зустрітись із її вихованцями, серед яких є діти, позбавлені батьківського піклування. «Сьогодні у школі, а особливо у навчальному закладі, де є особливі діти, залишається лише той, хто відчуває їх душею, їхні прагнення та мрії, допомагає їм самореалізуватися в житті. А це справді тернистий шлях, на якому зустрічається багато перешкод, труднощів. І коли педагог розуміє, що нічого не можна зрівняти з радістю за успіхи своїх учнів, їх впевненість в обраному шляху, відчуває повагу та вдячність за це – ось тоді він розуміє, він вдома, і цей дім – школа», - сказала заступник голови РДА.

А далі на педагогів, вихователів та запрошених гостей чекала цікава розважальна програма. Концерт, присвячений до Дня вчителя, шкільний колектив підготував з притаманною йому творчою винахідливістю, а її вихованці зворушливо і по-дитячому щиро показували все, чого навчилися за декілька років перебування у своїй другій домівці, – співали, танцювали, розказували вірші.

Джерело: stryi-rda.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

30.09.2016 17:18