Стрияни попрощалися з героєм АТО Андрієм Гуком

Стрияни попрощалися з героєм АТО Андрієм Гуком
27 вересня цього року стрияни прощалися з героєм АТО Андрієм Гуком, який після тяжкого поранення в ході Антитерористичної операції на сході України і тривалого лікування відійшов у вічність.

В останню путь героя прийшли провести перший заступник міського голови Стрия Роман Маланій, депутати Стрийської міської ради, працівники відділів і служб Стрийського міськвиконкому, військовослужбовці, громадськість міста.

Світлої пам’яті Андрій Гук закінчив Стрийську СЗШ №2. З 7 серпня 2014 року служив сапером у Самбірській військовій частині А-3817. А вже 10 жовтня поїхав у зону АТО. 25 лютого 43-річний Андрій підірвався на міні під час бойового чергування поблизу селища Станично-Луганське. Його доставили у Харківський військовий шпиталь, де лікарі кілька годин поспіль рятували життя героя. Його стан кваліфікували як критично важкий. Андрію зробили операцію, після якої він лежав у комі на апараті штучного дихання.

Андрій переніс чотири операції. Однак рани були несумісні з життям. 24 вересня 2016 року погасла свічка життя героя АТО стриянина Андрія Гука. Спалахнула ще одна зірка в пантеоні героїв, які віддали своє життя за волю і незалежність Української держави.

Міський голова Стрия Роман Шрамов’ят, виконавчий комітет Стрийської міської ради глибоко сумують з приводу смерті героя АТО Андрія Гука та висловлюють співчуття сім’ї померлого.

Джерело: stryi-rada.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

28.09.2016 18:08