У селі Дуліби стриянин збив пішохода, котрий перебігав дорогу

У селі Дуліби стриянин збив пішохода, котрий перебігав дорогу
Працівники Стрийського відділу поліції розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася 27 вересня близько 21.00 у селі Дуліби.

За попередньою інформацією, під колеса автомобіля «Volkswagen Caddy», яким керував 24-річний стриянин, потрапив пішохід, 32-річний місцевий мешканець, котрий перебігав дорогу.

Потерпілого каретою «швидкої» було доставлено до Стрийської центральної районної лікарні. Медики діагностували у нього забої рук та ніг, закриту черепно-мозкову травму та забійну рану попереку.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Звертаємось до всіх учасників дорожнього руху, у тому числі пішоходів та велосипедистів, з проханням бути уважними й обережними на дорозі, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, адже будь-яке порушення цих правил може призвести до дорожньо-транспортної пригоди.

Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

28.09.2016 18:01