В Селидівській виправній колонії (№82) УДПтС України в Донецькій області відбулася перша онлайн-співбесіда між адміністрацією установи та претендентами на вакансії

У рамках нової форми послуги, з метою покращення співпраці служби зайнятості з роботодавцями, 27 вересня 2016 року в Селидівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області (№82) відбулася перша онлайн-співбесіда між адміністрацією установи та претендентами на вакансії. Начальник відділу по роботі з персоналом Оксана Стрілець представила презентацію установи та ознайомила присутніх з наявними вакансіями: начальник котельні, лікарі, фармацевт, молодші інспектори відділів охорони, нагляду і безпеки. Також довела до претендентів на вакансії основні вимоги, умови та режим роботи, заробітну плату. На всі запитання кандидатів, які виникли під час співбесіди відповідали присутні на зустрічі начальники відділів і служб установи.

Онлайн-співбесіда є сучасним та зручним інструментом співпраці роботодавця та претендентом на вакансію, яка сприяє економії часу та оперативній організації зустрічі з кандидатами, тим самим прискорює прийняття потрібного для установи співробітника.

За підсумками першого етапу відбору, 5 претендентів на вакантні посади виявили бажання приїхати до установи та ближче ознайомитися з умовами роботи.

Такі онлайн-зустрічі допоможуть прискорити наймання потрібного для установи співробітника. Дякуємо робітникам Селидівського міського центру зайнятості за співпрацю!



Відділ по роботі з персоналом Селидівської ВК (№82) УДПтС України в Донецькій області.

Джерело: guru.ua

28.09.2016 11:55