У Турківському районі правоохоронці затримали ґвалтівника

У Турківському районі правоохоронці затримали ґвалтівника
У Турківському районі правоохоронці затримали 25-річного жителя міста Борислава, котрий на світанку увірвався до будинку пенсіонерки та намагався її зґвалтувати.

Повідомлення про подію до правоохоронців надійшло 22 вересня. За словами заявника, 51-річного мешканця одного з сіл району, до житлового будинку його 77-річної матері, виламавши дерев‘яні вхідні двері, увірвався невідомий чоловік та намагався згвалтувати пенсіонерку.

Правоохоронці оперативно прибули на місці події та встановили, що до скоєння злочину причетний 25-річний раніше судимий мешканець Борислава. На момент скоєння злочину чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Зловмисника затримано в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.152 КК України (зґвалтування). Вчинене карається позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років. Проводиться досудове розслідування.

Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Львова Новини Стрия Новини Дрогобича Новости Хуста Новини Сколе Новини Трускавця Новини Нового Роздолу Новини Жидачева Новини Миколаєва

23.09.2016 11:32