У Львові відбудеться семінар про розвиток кооперації у сільськогосподарському виробництві Львівщини

У Львові відбудеться семінар про розвиток кооперації у сільськогосподарському виробництві Львівщини
Цієї п’ятниці, 23 вересня, у місті Львів відбудеться семінар "Кооперація в органічному виробництві. Як це працює?". Захід організовують у рамках виконання "Програми підтримки громадянського суспільства та середовища, пов’язаного з водними ресурсами у басейні Балтійського моря "Шведського Агентства Міжнародного Розвитку" (SIDA).

Як розповіли у департаменті агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації, учасники семінару обговорять сучасний розвиток кооперації у Західній Україні, фінансові та правові аспекти кооперативу. Розглянуть також й кластери, як новітню форму кооперації в аграрному секторі, виробництво натуральних сирів та програму підтримки розвитку кооперативів на Львівщині. Із повною програмою заходу можна ознайомитись тут.

Варто зазначити, що семінар відбудеться за підтримки Львівської міської громадської організації "Екотерра", Коаліції Чиста Балтика (ССВ), ForumSyd та департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації.

Захід розпочнеться о 10:30 год у приміщенні департаменту агропромислового розвитку (м. Львів, пр. В. Чорновола, 57, 5 поверх, конференц-зал). Реєстрація учасників стартує з 9:30 год.

Джерело: loda.gov.ua

Категорії: Новини Львова Новини Стрия Новини Дрогобича Новости Хуста Новини Сколе Новини Трускавця Новини Нового Роздолу Новини Жидачева Новини Миколаєва

20.09.2016 11:15