В Артемівській установі виконання покарань управління ДПтС України в Донецькій області (№6) проведено психодіагностичне тестування з особовим складом

В Артемівській установі виконання покарань управління ДПтС України в Донецькій області (№6) проведено психодіагностичне тестування з особовим складом
З 25 по 29 липня 2016 року старшим інспектором (із виховної та соціально – психологічної роботи з персоналом) відділу по роботі з персоналом Артемівської УВП управління ДПтС України в Донецькій області (№6) було проведено психодіагностичне тестування з особовим складом установи на виявлення факторів задоволеності / незадоволеності персоналу умовами несення служби та відносинами з керівництвом установи.
Спираючись на отримані результати, варто відмітити, що більшість протестованих співробітників задоволені службою, що говорить про позитивні зміни в організації процесу несення служби. При цьому значно великий відсоток і тих, хто хотів більш покращених санітарно – гігієнічних умов праці, забезпеченості форменим одягом, та насамперед, фінансовим забезпеченням. Але незважаючи на вказані побажання, жоден із співробітників не має намірів звільнятися зі служби. Психоемоційний клімат в колективі оцінений як сприятливий, відносини з керівництвом установи охарактеризовані взаємною повагою.
«Проведення такого тестування значно допомагає керівництву визначити важливі проблеми та недоліки в організації трудового процесу та якнайшвидше зробити кроки в напрямку покращення умов служби для співробітників установи, адже ефективність трудової діяльності прямо пропорційно залежить від фінансового та морального задоволення від виконуваної роботи», зазначив начальник установи полковник внутрішньої служби Руслан Біленко. 

 N E W S

Відділ по роботі з персоналом Артемівської УВП
УДПтСУ в Донецькій області (№6)

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Артемовска

30.08.2016 13:28