У Радехівському районі нетвереза скутеристка в'їхала в припаркований автомобіль

У Радехівському районі нетвереза скутеристка в'їхала в припаркований автомобіль
Правоохоронці Радехівського відділення поліції під час місячника безпеки дорожнього руху здійснюють посилений контроль за дотриманням водіями Правил дорожнього руху, у тому числі, виявляючи водіїв, котрі керують автотранспортом у нетверезому стані.

Поліцейські сектору реагування патрульної поліції №1 Радехівського відділення поліції, склали протоколи про адміністративні правопорушення передбачене ч.1 ст.130 (керування автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП, а також винесли постанови про адміністративне правопорушення, передбачене ч.2 ст.126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) та ч.6 ст.121 (керування водієм транспортним засобом не зареєстрованим в установленому порядку) КУпАП, на жительку селища Лопатин.

Жінка, перебуваючи у нетверезому стані, що підтвердив результат огляду на стан сп’яніння на алкотестері (1,03 проміле), сіла за кермо незареєстрованого в установленому Законом порядку моторолера, не маючи права керувати таким видом транспорту, не дотримавшись безпечного інтервалу під час об’їзду перешкоди здійснила зіткнення з припаркованим автомобілем «OPEL VECTRA», внаслідок чого автомобілю завдано пошкоджень. Потерпілих в наслідок ДТП не має. Тепер правопорушниці доведеться сплатити чималі штрафи за грубі порушення Правил дорожнього руху.

Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Львова Новини Стрия Новини Дрогобича Новини Сколе Новини Трускавця Новини Нового Роздолу Новини Жидачева Новини Миколаєва

26.08.2016 18:34