У селах Стрийського району триває ремонтування навчальних закладах

У селах Стрийського району триває ремонтування навчальних закладах
Сьогодні, 26 серпня, голова Львівської облдержадміністрації здійснив об’їзд населених пунктів Стрийського району.

Під час робочої поїздки Олег Синютка проінспектував стан благоустрою району, упорядкування територій і громадських місць.

Крім цього, голова ЛОДА перевірив хід робіт на об’єктах регіонального розвитку, які здійснюються за рахунок бюджетного фінансування.

Зокрема, Олег Синютка оглянув завершену реконструкцію нежитлової будівлі колишнього дитячого садка під дитсадок на 45 місць у с. Лисятичі. Тут – перекрито дах металочерепицею, виконано внутрішні бетонні та сантехнічні роботи, встановлено міжкімнатні перегородки.

Під час робочої поїздки голова ЛОДА побував у двох навчальних закладах: в школі с. Лисятичі – завдяки бюджетному фінансуванню тут здійснено утеплення фасаду, замінено водостічні труби та ін і в школі с. Угерсько – реконструйовано систему опалення та замінено внутрішню теплову мережу.

Нагадаємо, що у 2016 році на Львівщині на фінансування понад 1000 проектів регіонального розвитку буде направлено рекордну суму коштів – більше 600 млн грн, що на 30% більше, ніж попереднього року. Це – кошти таких фондів як бюджет розвитку обласного бюджету, державний фонд регіонального розвитку, субвенція на соціально-економічний розвиток окремих територій, кошти відповідних галузевих програм та програми мікропроектів, субвенція на інфраструктуру об’єднаних територіальних громад.

Джерело: loda.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

26.08.2016 17:44