У Городоцькому районі під вантажним поїздом загинув чоловік

У Городоцькому районі під вантажним поїздом загинув чоловік
За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

До Городоцького відділення поліції 22 серпня надійшло повідомлення про те, що неподалік села Поріччя Городоцького району вантажним поїздом травмовано молодого чоловіка.

Правоохоронці встановили, що 22 серпня, близько 00.50, на 21 км залізничної колії «Комарно – Великий Любінь» поблизу села Поріччя вантажним поїздом було травмовано 24-річного місцевого жителя. Від отриманих травм чоловік помер під час надання медичної допомоги у районній лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство). Всі обставини події встановлюються.

Правоохоронці нагадують:

Пішоходам дозволяється переходити залізничні колії тільки у встановлених місцях (пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди тощо).

На станціях, де немає мостів і тунелів, громадянам слід переходити залізничні колії у місцях, обладнаних спеціальними настилами, біля яких встановлені вказівники "Перехід через колії".

Перед тим, як увійти в небезпечну зону (ступити на колію), потрібно впевнитись у відсутності потяга (локомотива, вагона, дрезини).

При наближенні потяга (локомотива, вагона, дрезини) слід зупинитись поза межами небезпечної зони, пропустити його і, впевнившись у відсутності рухомого складу, що пересувається по сусідніх коліях, почати перехід.

Наближаючись до залізничного переїзду, громадяни повинні уважно стежити за світловою і звуковою сигналізацією, а також положенням шлагбаумів. Переходити колії дозволяється тільки при відкритому шлагбаумі.

При відсутності шлагбаума (коли переїзд не охороняється) перед переходом колії необхідно впевнитись, що до переїзду не наближається потяг.

Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Львова Новини Стрия Новини Дрогобича Новини Сколе Новини Трускавця Новини Нового Роздолу Новини Жидачева Новини Миколаєва

23.08.2016 17:04