Служба автодоріг зекономить майже 0,5 млн грн на ремонті мосту на трасі Житомир-Чернівці

Служба автодоріг зекономить майже 0,5 млн грн на ремонті мосту на трасі Житомир-Чернівці
На ремонт мосту через рівчак на 28+554 кілометрі автомобільної дороги Н-03 Житомир – Чернівці (біля села Рудня Пошта Житомирського району) збираються витратити 3,6 млн грн.

Результати проведених у липні 2016 року тендерних торгів 8 серпня опублікували на сайті Державних закупівель.

Замовник торгів - Служба автомобільних доріг у Житомирській області Держагентства автомобільних доріг України, предмет закупівлі - послуги з поточного середнього ремонту мосту через рівчак на км 28+554 автомобільної дороги Н-03 Житомир – Чернівці.

За право відремонтувати міст змагалися чотири компанії – три київські і одна луцька. Відтак пропозицію учасника №3 – ТОВ «Науково-виробнича фірма «Мостобудсервіс» з Києва - відхилили через невідповідність умовам документації.

Серед решти трьох учасників найдешевшою виявилася пропозиція учасника №1 – ТОВ «Волинська мостобудівельна компанія» з міста Луцьк, яка запропонувала ціну в 3 млн 633 тис. грн (з ПДВ) проти 4 мільйонів 91 тисячі гривень очікуваної вартості закупівлі. Таким чином, на ремонті цього мосту Службі автодоріг вдасться зекономити 458 тисяч гривень. Дата акцепту - 5 серпня 2016 року.

Ремонт мосту передбачає організацію дорожнього руху на час проведення робіт, роботи з розбирання, рекультивацію ґрунту, ремонт опор, мостового полотна, спорудження мосту з насипом та водоскидних пристроїв, ремонт залізобетонних поверхонь балок та елементів опор та побудову складних допоміжних споруд.

У мережі є інформація, що траса Житомир - Чернівці має довжину 335 км (повна довжина маршруту – 370 км) і проходить з півночі на південь України по мальовничих місцях Поділля, де є маса пам'ятників архітектури. Дорога, в основному, має ширину 8-9 м, але місцями є ділянки першої категорії, з чотирма смугами для руху. Траса входить в популярний маршрут Київ - Буковель.

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році Житомирській області на ремонт доріг виділено кошти у сумі 84 027,107 млн грн. За ці кошти збиралися відремонтувати трасу державного значення Житомир-Могилів-Подільський та, зокрема, мости через річку Тетерів біля сіл Карвинівка та Висока Піч на автодорозі Житомир-Чернівці. На обстеження мостів та шляхопроводів у Житомирській області збиралися потратити майже 560 тис. грн.

Житомир.info


Джерело: Житомир.info

Категорії: Новости Буковели Новости Житомира

11.08.2016 11:21