У Самбірському районі через пожежу згоріло 7 гектарів пшениці

У Самбірському районі через пожежу згоріло 7 гектарів пшениці
За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

До Самбірського відділу поліції 27 липня о 13.00 поступило повідомлення від пожежно-рятувальної служби про те, що на полі в селі Задністря горить пшениця.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що на полі між селами Задністря та Бережниця Самбірського району, виникла пожежа посівів пшениці, які належать одному із ТзОВ. Вогнем знищено посіви пшениці на площі 7 гектарів. Пожежа розпочалась близько 12:50, ліквідована о 14:00.



Причина загоряння та сума збитків встановлюється.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 КК України (Умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу, яке заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах,- карається позбавленням волі на строк від трьох до п'ятнадцяти років).

Як повідомлялося, 24 липня о 16.20 на території Чуквянської сільської ради Самбірського району виникла пожежа на полі площею 70 га, яке належить цьому ж ТзОВ. Вогнем було повністю знищено 35 га пшениці.

Джерело: www.lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Львова Новини Стрия Новини Дрогобича Новини Сколе Новини Трускавця Новини Нового Роздолу Новини Жидачева Новини Миколаєва

28.07.2016 20:17