Роман Насіров зустрівся з Оціночною групою Митної та прикордонної служби США

Роман Насіров зустрівся з Оціночною групою Митної та прикордонної служби США

За повідомленням прес-служби Державної фіскальної служби України 30 червня відбулася зустріч керівництва Державної фіскальної служби України і Оціночної групи Митної та прикордонної служби США. У зустрічі взяв участь Голова ДФС Роман Насіров.

Під час зустрічі Роман Насіров повідомив представникам американської місії про процес реформування української митниці та діяльність митних органів, оптимізацію роботи фіскальної служби, а також результати реформ за останній рік.

«Останнім часом відбулися значні зміни у роботі не лише митних органів, але і всієї служби. Якщо ж зосереджуватися на митниці, варто підкреслити збільшення митних надходжень. Це відбулося завдяки ефективній боротьбі з контрабандою, в тому числі контрабандою палива, та підвищенню контролю за об’єктивністю визначення митної вартості», - зазначив очільник відомства.

Голова ДФС наголосив, що ДФС має чіткій план дій реформування митниці. «Водночас ми відкриті до міжнародної співпраці та пропозицій. Міжнародний досвід є вкрай важливим для успішного реформування митниці».

Роман Насіров висловив впевненість, що співпраця між Україною та США в митній сфері буде продуктивною та подякував американській стороні за допомогу у модернізації та розвитку митних органів України.

Місія сполучених Штатів Америки буде працювати в Україні з 30 червня по 13 липня 2016 року та оцінюватиме роботу української митниці. За результатами роботи експерти сформують план дій реформ і розпочнуть їх реалізацію.

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Северодонецка Новости Луганска

01.07.2016 12:22