У Маріупольському СІЗО, що на Донеччині, пролунав останній шкільний дзвоник для неповнолітніх, які утримуються в установі

У Маріупольському СІЗО, що на Донеччині, пролунав останній шкільний дзвоник для неповнолітніх, які утримуються в установі

30 травня 2016 року в Маріупольському слідчому ізоляторі управління Державної пенітенціарної служби України в Донецькій області пролунав «останній дзвоник». Лунав він для пятьох неповнолітніх, які перебуваючи в установі, мають можливість навчатися в створеному при слідчому ізоляторі класі з заочною формою навчання загальноосвітньої школи № 19. І хоча «тюремне» свято останнього дзвоника разюче відрізняється від звичних шкільних лінійок, відділом соціально-виховної та психологічної роботи Маріупольського слідчого ізолятора було докладено максимум зусиль, щоб захід став урочистим, хвилюючим, зворушливим і запамяталося хлопцям.
Вітаючи підлітків із закінченням і видаючи «школярам» табеля навчальних досягнень, директор ЗОШ № 19 Ігор Олегович Царьков зазначив, що учні, позбавлені волі, більш дисципліновані - вони не спізнюються на заняття і не прогулюють їх. А хлопці у відповідь зізналися, що «на волі» їм було не до школи, навчання вони воліли розваги з друзями. Однак саме такий спосіб життя привів їх до суперечностей з законом.
У свою чергу неповнолітні вязні і засуджені відділення соціально-психологічної служби подякували своїм вчителів і адміністрацію установи за уважне ставлення і знання, які вони отримали протягом навчального року.

 N E W S

 N E W S

 N E W S

 N E W S

 N E W S

Відділ соціально-виховної
та психологічної роботи
Маріупольського слідчого
ізолятора

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

30.05.2016 14:40