В ЛОДА обговорили стратегію розвитку української книги

В ЛОДА обговорили стратегію розвитку української книги
У середу, 25 травня, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка провів зустріч з представниками видавництв, книготоргівельних організацій, науковців поліграфічної галузі Львівщини.

Під час зустрічі обговорювались найактуальніші питання та проблематика цієї галузі, перспективи та стратегія розвитку української книги, розбудова мережі книгорозповсюдження до якої мають бути залучені якомога ширші кола громадськості та всі рівні влади.

Наприкінці зустрічі Олег Синютка привітав видавців з професійним святом і вручив почесні грамоти. Нагороди отримали Михайло Ватуляк, голова Асоціації видавців та книгрозповсюджувачів Львівщини, Ігор Паславський, директор видавництва "ПАІС", Андрій Шустикевич, заступник декана факультету комп’ютерної поліграфічної інженерії Української академії друкарства, Орест Хамула, доцент кафедри інформаційних мультимедійних технологій Української академії друкарства

Також голова запевнив присутніх, що обласна влада докладатиме максимум зусиль для підтримки місцевої книговидавничої справи та створення сприятливих умов для її розвитку і промоції української книги.

Джерело: loda.gov.ua

Категорії: Новини Львова

26.05.2016 22:58