"Фантом" затримав партію фальсифікованих тютюнових виробів на суму 400 тис. грн. та майже 235 тис. грн. готівки



За повідомленням прес-служби Державної фіскальної служби України на Донеччині спецпідрозділом податкової міліції «Фантом » затримано партію тютюнових виробів та готівку, яку намагались перевезти через лінію розмежування.

Так, на блок пості першого рубежу оборони затримано та проведено огляд транспортних засобів мешканців смт. Новолуганське Донецької області, які прямували з тимчасово непідконтрольній Україні території.

За результатами огляду було виявлено 27330 пачок тютюнових виробів з явними ознаками підробки марок акцизного податку на загальну суму понад 400 тис. грн. та грошові кошти в сумі 234,4 тис. грн.

В діях осіб вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.ч. 1, 2 ст. 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» та ч. 1 ст. 199 КК України «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в України з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку, чи голографічних захисних елементів».

ДПІ у м. Сєвєродонецьку

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Северодонецка Новости Луганска

24.05.2016 10:06