Акциз поповнює бюджет Сєвєродонецька

Акциз поповнює бюджет Сєвєродонецька

За перший квартал 2016 року платниками податків міста Сєвєродонецька перераховано до місцевого бюджету 9,54 млн. гривень акцизного податку, що на 71 тис. гривень більше від очікуваного. Такі дані озвучив начальник відділу контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Михайло Болібок.

На обліку в податковій інспекції перебуває 197 суб`єктів господарювання, з них 159 фізичних осіб – підприємців, які здійснюють реалізацію груп підакцизних товарів, а саме алкогольні напої та тютюнові вироби.

Михайло Болібок нагадав, що суб’єкти роздрібної торгівлі, які реалізують безпосередньо громадянам та іншим кінцевим споживачам для їх особистого некомерційного використання алкогольні напої, в тому числі пиво та тютюнові вироби є платниками акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів та сплачують такий податок за ставкою 5% від обсягу реалізованої продукції (з податком на додану вартість).

Сплата здійснюється до місцевих бюджетів адміністративно-територіальних одиниць, на яких розташовані пункти продажу підакцизних товарів.

ДПІ у м Сєвєродонецьку

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Северодонецка Новости Луганска

20.05.2016 12:16