За вчинення корупційних правопорушень на Донеччині до адміністративної відповідальності притягнуто двох депутатів сільських рад

За вчинення корупційних правопорушень на Донеччині до адміністративної відповідальності притягнуто двох депутатів сільських рад

За неповідомлення про наявний реальний конфлікт інтересів депутатів Урзуфської сільської ради та Мангуської селищної ради визнано винними у скоєнні корупційного правопорушення.

Працівниками відділу організації діяльності у сфері запобігання і протидії корупції прокуратури Донецької області у квітні поточного року встановлено, що обидва депутата приймали участь у голосуванні на сесіях за питання щодо надання матеріальної допомоги працівникам Урзуфської сільської ради та Мангуської селищної ради, серед яких були у першому випадку – дружина депутата, в іншому – чоловік депутата.

Прокуратурою Донецької області було складено адміністративні протоколи за ч.ч. 1,2 ст.172-7 (прийняття рішення в умовах реального конфлікту інтересів та неповідомлення про його наявність) КУпАП.

За результатами розгляду зазначених протоколів депутатів притягнуто до адміністративної відповідальності.

Відомості щодо вказаних депутатів внесені до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення.

Прес-служба прокуратури Донецької області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Урзуфа

13.05.2016 14:12